Obavijest o mogućnosti prijelaza djeteta u drugi gradski dječji vrtić za pedagošku godinu 2022./2023.

OBAVIJEST
RODITELJIMA/SKRBNICIMA O MOGUĆNOSTI PRIJELAZA DJETETA/DJECE U DRUGI GRADSKI DJEČJI VRTIĆ
ZA PEDAGOŠKU GODINU 2022./2023.
 
 
         Roditelji/skrbnici koji imaju upisano dijete/djecu u Dječji vrtić Pčelica, a ne odgovara im po mjestu stanovanja, imaju mogućnost prijelaza djeteta/djece u drugi odgovarajući gradski dječji vrtić.
 
         Zainteresirani roditelji/skrbnici pisanu Zamolbu o potrebi prijelaza djeteta/ce u drugi gradski dječji vrtić trebaju predati u razdoblju od 28. ožujka do 1. travnja 2022. godine u tajništvo dječjeg vrtića koji dijete/djeca pohađa/ju.
 
         Komisija za upis djece rješavat će zamolbe roditelja/skrbnika u skladu s Pravilnikom o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Pčelica i kriterijima za prednost pri upisu.
 
 
 Dječji vrtići izvijestit će roditelje/skrbnike o rezultatima postupka prijelaza djece u gradskim dječjim vrtićima 11. travnja 2022. godine.
 
Temeljem odobrenog prijelaza roditelji/skrbnici ispisat će dijete/djecu s 31. kolovoza 2022. godine iz sadašnjeg dječjeg vrtića i upisati ih u odgovarajući dječji vrtić s početkom pedagoške godine 2022./2023., odnosno od 1. rujna 2022. godine.
 
 
 
Zamolbu o potrebi prijelaza djeteta u drugi gradski vrtić možete preuzeti ovdje.

Službenu obavijest o mogućnosti prijelaza djeteta u drugi gradski vrtić (2021./2022.) možete preuzeti ovdje.
 
 

Ispiši stranicu